enmk
MENU

За нас

Brutal supplement store е основан во 2012 година во Скопје, Македонија со цел да стане водечка компанија за додатоци во исхрана на пазарот. Како дистрибутер на познатите светски брендови Amix,Body Attack,My Protein и Optimum Nutrition  целосно се посвети на нивниот врвен квалитет.

Со Бруталниот ТИМ од професионалци успеавме да ги доведеме сите најдобри продукти кои се потребни на секој спортист и до секој кој го сака здравиот начин на живот и правилната исхрана. Со брзо растечката дистрибуција и продажбата на производи со високи перформанси, БРУТАЛ стана една од најдобрите продавници за додатоци во исхрана.
Секој производ кој го имаме во нашата понуда е спој на најдобар перформанс и најдобар вкус!