enmk
MENU

Creatine caps.

850 ден

 
117-amix_creatine_monohydrate_500_cps

AMIXTM Creatine Monohydrate е најпознатиот, најделотворниот и најмногу користениот спортски суплемент. Тоа е природна супстанца што се произведува во телото која помага во правењето на АТР, тоа е енергијата што ја користат мускулите при интензивна мускулна контракција и дава експлозивна енергија и издржливост.  Креатин монохидратот е особено погоден за бодибилдери, кревачи на тежини и спортисти кои сакаат да развијат мускулатура, да ја зголемат експлозивноста, да ја зголемат издржливоста и да ги подобрат севкупните физички перформанси.

AMIXTM Creatine Monohydrateсодржи 100% чист, префинет микронизиран и HPLC тестиран креатин монохидрат. За максимално развивање на мускулите и зголемување на силата, потребно е да се пијат многу течности (вода) при земањето на креатин монохидрат.  Така мускулите ќе ја добијат потребната течност, а последователно ќе се зголеми и нивниот волумен. Овој суплемент може да се комбинира со други продукти на AMIXTM како Л-глутаминот, аминокиселините и протеинот од сурутка.

 

Придобивки:

  • поттикнува развој на мускулите
  • ја зголемува силата и експлозивноста
  • им дава волумен на мускулните клетки
  • тестирано од HPLC
  • го забрзува закрепнувањето

 

Препорачана употреба: Земајте 6 капсули дневно 30-60 минути пред вежбање. Испијте ги со многу вода. Спортистите што користат креатин монохидрат треба да консумираат соодветна количина на вода за да ја зголемат хидратацијата и да го поттикнат метаболизмот.   Дневната консумација на протеин од сурутка треба да се зголеми и тоа со користење на високопротеински суплемент како IsoPureTM 100% или IsoPure CFM® за да се максимира резултатот од креатин монохидратот.