enmk
MENU

CarnoSyn 250gr.

1.500 ден

 
Body-Attack-Carnosyn_500

CarnoSyn од Body Attack  е патентиран бренд за најчист, со највисок квалитет бета-аланин. CarnoSyn е единствен продукт за силa, познат на сите спортисти и бодибилдери од цел свет. CarnoSyn се претвора во карносин  во телото и се наоѓа главно во белите мускулни влакна,од кои се создава волуменот на мускулите.
Совет: CarnoSyn® е погоден да се зима заедно со Body Attack креатинот, со што се зголемуваат физичките перформанси во динамична сила за време на краток и интензивен тренинг.

Препорачана доза: Измешајте 2 g (1/2 дозерка) во 150 ml вода и пијте со појадок и вечера. Во денови кога тренирате, пијте  4 g (1 дозерка), со 300 мл вода по можност 45-60 минути пред вежбање.