enmk
MENU

Alpha men

1.400 ден

 
Alpha men

– Одлична мешавина од најквалитетни витамини и минерали

– Содржи моќни антиоксиданси за отстранување на токсинитеи слободните радикали

– Придонесува за здрав имунолошки систем

 

Што е Alpha Men?

Alpha Men е мулти витамин во кој е собрана мешавина од витамини и минерали што се од суштинско значење за здравјето на активниот човек. Овој мулти витамин ги комбинира врвните витамини и минерали во моќен мулти витамински суплемент.