enmk
MENU

BCAA 4:1:1 (tablets)

1.450 ден

 
BCAA 4.1.1 tablet

– 4:1:1 сооднос на Леуцин, Исолеуцин и Валин

– Збогатено со Витамин Б6

– Практични за употреба и кога сте во движење

 

Што се BCAA 4:1:1 таблетите?

Разгранет синџир амино-киселини (BCAA) 4:1:1 таблетите содржат 3 од 9-те суштински амино-киселини: Леуцин, Исолеуцин и Валин во 4:1:1 сооднос и исто така се извор на Витамин Б6