enmk
MENU

BPI Beta alkaline 160gr

1.400 ден

 
beta-alkaline

Beta Alkaline е еден од најдобрите производи на пазарот. Ги зголемува издржливоста и обемот на мускулната маса. Beta Alkaline содржи Бета-Аланин и Глицерол Моностерат.

Бета-Аланинот е веќе добро познат на пазарот како новиот Креатин. Формулата што се користи во Beta Alkaline е целосно иновативна. Глицерол Моностерат е еден од најдокажаните производи за зголемување на мускулната маса.

– Ја зголемува силата и издржливоста

– Го стимулира мускулниот раст

– Придонесува за раст на мускулната маса