enmk
MENU

BSN True Mass

4.100 ден

 
TRUEMASS

Eден феноменален производ. Производ кој ќе ви овозможи  чиста мускулна маса.
TRUE MASS ги храни мускулите  со доволно протеини , со доволно калории , и на тој начин прави чиста мускулна маса . TRUE MASS  ги полни мускулите и крвта со огромно количество аминокиселини за подолг временски период .
BSN ви нуди еден совршено избалансиран производ . Содржи само мали дози од заситени масти и шеќери . TRUE MASS е производ кој освои награда за најдобар масс гејнер за 2007 година.
True Mass ја забрзува протеинската синтеза ,  има додадено ензими за да се зголеми количеството на апсорпција на протеините , со овој производ  ќе бидете спремни  двапати побрзо и поефикасно по секој тежок тренинг  за следниот. За разлика од многу други гејнери True Mass не содржи хормони , стимуланси, креатин или аспартам . Неговата формула е целосно природна , збогатен е со BCAA’s и адеквантни количини на сите други состојки потребни за мускулен раст .И многу битно тој поседува и уникатен вкус .
Протеинската матрица на True Mass содржи :
– Ултрафилтриран веј концентрат
– Неверојатно богат со  алфа- лакталбумин
– Алфа и бета казеин и казеинати
– Микрофилтрирана сурутка изолат со големи количини пептиди
– Белка албумин
– Калциум казеинат
– Млечно- протеински концентрат .
Секој од овие протеини е со специјална формула и е дел од True Mass .
Со користењето на  True Mass , Ви гарантираме дека телото секогаш ќе има доволно протеини, со кои ќе се храни и нема да престанат мускулите да растат дури ни за момент !
НАПОМЕНА: Дневната доза не смее да се прекорачува
Начин на употреба : Земете 3 дозерки и измешајте со 450 мл.  ладна вода или пијалок по ваш избор. Износот на течноста нека варива во зависност од вашиот вкус. Пијте 1 доза дневно после тренинг, или колку што ви е потребно да ги задоволите вашите протеини барања. За да се постигне неверојатен милкшејк вкус, користете млеко.