enmk
MENU

CarniLine® Pro Fitness 2000

90 ден

 
karni

CarniLineTM ProFitness е најдобрата комбинација на Л-Карнитин и BioPerine®.

Без аспартам, шеќер и вештачки бои!

Засладено со сукралоза!

BioPerine® е екстракт од овошјето на црн бибер и долг бибер. Содржи 95% пиперин што ја зголемува термоактивната работа на телото.
Препорачана доза: 1 ампула дневно, 20-30 минути пред тренинг. Протресете ја пред да ја искористите.

НАПОМЕНА: ЦЕНАТА Е ПО АМПУЛА