enmk
MENU

CarniLine® ProActive

1.050 ден

 
proaktiv

CarniLine™ ProActive е продукт кој е комбинација на екстракт од зелен чај и Л-Карнитин. Без аспартам, шеќер и вештачки бои!
L-Carnitine е состојка во телото што ги претвара масните ткива во енергија преку митохондриите.
Green Tea Extract – студии направени на овој екстракт велат дека е најдобар природен и сигурен начин да се поттикне термогенезата во човечкото тело, по кое што следува и метаболизирањето на масното ткиво.
 
Бенефити:
  • Го максимизира тренингот
  • Ниско ниво на холестерол
  • Активно ги метаболизира масните ткива
  • Зголемува топење на масти
  • Поддржува кардиоваскуларно здравје
  • Ја забрзува регенерацијата на мускулното ткиво
 
Секое шишенце CarniLine™ ProActive го содржи најдобриот Л-Карнитин.
 
Препорачана доза: 25мл од продуктот (2 супени лажици) 20-30 минути пред тренинг.