enmk
MENU

Cellucor Alpha amino

од 2.000 ден

   
Alpha amino

Обновете ги Амино киселините, подобрете го Вашиот перформанс!

 

Исто како што Вие секојдневно напорно работите на подобрување на вашето здравје и фитнес, ние работиме на подобрување на нашите производи. Ја прилагодивме оваа нова верзија на Alpha Amino за да го вклучиме добро проучуваниот 2:1:1 BCAA сооднос за оптимални перформанси, во прилог на 11 есенцијални амино киселини. Интегрален дел од формулата на Alpha Amino BCAA се електролити, кои помагаат да го одржите вашето тело хидрирано и подготвено да се справи со предизвиците.