enmk
MENU

CLA 1000mg

од 750 ден

   
04. CLA 1000mg Softgels – 180 Caps

Главни предности:

 • Природни масни киселини
 • Направено од масло од шафран
 • 76.8% активни изомери

 

 • Што е линоленска киселина (CLA)?

CLA е природна масна киселина што се наоѓа главно во храната, како на пр. сирење, млеко, јагнешко и говедско месо, како и во преработената храна.

 

 • Кои се придобивките од CLA?
 • Содржи 1 000мг. CLA добиен од масло од шафран
 • Cis9 (Trans11 Изомер) – 38.9%
 • Trans10 (Cis12 Изомер) – 37.9%
 • Вкупно активни изомери – 76.8%

 

 

 • Кој може да го користи?

Идеален за сите што сакаат подобрување во телесниот состав.

 

 • Начин на употреба:

По 2 капсули, 1-3 пати на ден. Најдобро е да се зема со храна