enmk
MENU

Creatine Ethyl Ester HCL – 250gr.

700 ден

 
05. Creatine Ethyl Ester HCL – 250G

Главни предности:

  • Лесно се апсорбира
  • Помага да се складираат повеќе АТР
  • Помага при силата и растот

 

  • Што е Creatine Ethyl Ester (СЕЕ)?

Креатин Етил Естер (CEE) е поефективна варијанта на популарниот додаток во исхраната Креатин Монохидрат

 

  • Кои се придобивките од СЕЕ?

СЕЕ помага за брзо зголемување на АТР на мускулите и во голема мера ја подобрува мускулната маса, сила и моќ. СЕЕ Ви овозможува фантастични резултати, и се препорачува на сите што сакаат да ги подобрат своите спортски перформанси и изгледот, и сето тоа без несакани ефекти.

 

  • Кој може да го користи СЕЕ?

СЕЕ е совршен за спортисти кои сакаат да ја подобрат силата и моќта и е одлична опција за оние кои чувствуваат надуеност и непријатност од други форми на креатин.

 

  • Начин на употреба:

Се раствараат 3гр. во вода и се конзумира 1 час пред вежбање. Во деновите кога не вежбате, се зема во исто време како и во деновите кога вежбате. По 4-6 недели континуирана употреба, направете пауза од 1-2 недели, и почнете повторно.

05 Creatine Ethyl Ester HCL - 250G (2)