enmk
MENU

Creatine Monohydrate

од 400 ден

   
06. Creatine Monohydrate – 250G

Главни предности:

  • Идеален за моќни спортисти
  • Лесно се раствара во вода
  • Ја подобрува силата

 

  • Што е Creatine Monohydrate?

Креатин монохидратот е идеален за широк спектар на спортисти, од бодибилдери до спринтери, но најважно за оние кои сакаат да ја зголемат својата моќ, сила/брзина и чиста маса.

 

  • Kои се придобивките од Creatine Monohydrate?

Креатин монохидратот ги зголемува физичките перформанси и е идеален за спортови кои бараат високо-интензивни и  експлозивни движења, како што се бодибилдинг, кревање тегови и спринтови.

 

  • Кој може да го користи Creatine Monohydrate?

Креатин монохидратот е перфектно безбеден, при што го подобрува физичкиот перформанс и дава поголема моќ за продолжени и високоинтензивни тренинзи.

 

  • Начин на употреба:

5гр. се раствара во вода, се меша и се конзумира. Се користи 2 пати на ден, непосредно пред и после тренинг. По 8 недели континуирана употреба направете пауза од 1 недела и почнете повторно.