enmk
MENU

Fat Burner Gel Men

1.000 ден

 
fatmen

AmixTM Fat Burner гелот е специјално дизајниран за уништување на поткожните масти. Уникетна композиција од биолошки супстанции (Карнитин, Кофеин, Готу кола и месарска метла) помагаат со стимулирање на микроциркулација и метаболизирањето на масните клетки. Бршлен и див костен екстрактите ја забрзуваат капиларната циркулација и ја намалуваат кожната едема. AmixTM Fat Burner содржи пантенол, хијалуронска киселина, колаген и Ацетофил клеточниот комплекс, кои обезбедуваат регенерација на кожата, длабока хидрација на кожата  и намалување на оксидативниот стрес. Капсаицинот и ментолот ви обезбедува балансирана комбинација на затоплување и ефектот на ладење.

Препорачана употреба: Да се нанесува на чиста кожа, два пати на ден. Нежно масирајте ги деловите  на кои ќе го нанесете гелот (стомакот, половината).
Caution: Одбегнете контакт со лицето и интимните делови од телото. Хиперсенситивна кожа моќе да осети чувство на горење, доколку тоа се деси измијте го со сапун и вода гелот.