enmk
MENU

Gold standard Pre work out

1.800 ден

 
245_288_15994_gold_standard_pre_work_out_30serv_apple

Оваа формула Ви ги обезбедува основните состојки за да ја постигнете Вашата вистинска сила, вклучувајќи 175гр. кофеин од природни извори за да го зголеми вниманието и фокусот кога тренирате. Gold Standard Pre-Workout е направен од врвни состојки, вклучувајќи креатин за сила и зголемена физичка активност и витамини B1, B3, B5, B6 и B12 кои придонесуваат за енергија.

Исто така содржи основни состојки како што се: CarnoSyn® Бета-аланин, Цитрулин, L-Карнитин и N-Ацитил-Тирозин, кои се комбинирани за да го направат Gold Standard перфектно дизајнирана формула.

 

Препорачана дневна доза:

Измешајте 1 дозерка (11гр.) во 350мл. ладна вода. Пијте 30-45мин. пред тренинг