enmk
MENU

Hurricane XS Bars

од 160 ден

   
07. Hurricane XS Bar Chocolate Orange Box 12x70g

Главни предности:

  • Содржи креатин монохидрат (Creapure®) и L-глутамин
  • 28гр. протеин/чоколадо
  • Помага за раст и одржување на мускулната маса

 

  • Што се Hurricane XS Bars?

Hurricane XS е “Се во едно” суплемент кој содржи голем број основни состојки кои помагаат за опоравување на мускулите. Сите тие клучни состојки се вклучени во оваа вкусно протеинско чоколадо.

 

  • Кои се придобивките од Hurricane XS Bar?

Секое протеинско чоколадо од 70гр. содржи 28гр. врвен протеин и само 23гр. јаглехидрати (зависи од вкусот). Високата содржина на протеини придонесува за раст и одржување на мускулната маса. 5-те гр. креатин монохидрат (Creapure®) го зголемуваат физичкиот перформанс во експлозивните високо-интензивни тренинзи.

 

  • Кој може да ги користи Hurricane XS Bars?

Hurricane XS Bars се одлична закуска што се конзумира после тренинг, за опоравување на мускулите. Идеални се за сите спортисти и фитнес посетители, и за секој кој сака да го зголеми дневниот внес на протеини со додавање на креатин монохидрат.

 

  • Начин на употреба:

Се конзумира како високо-протеинска закуска. Кога и каде сакате.

07 Hurricane XS Bar