enmk
MENU

Impact Whey Protein

од 1.400 ден

   
10. Impact Whey Protein – Choc Caramel 2.5Kg

Главни предности:

  • Повеќе од 80% протеин/доза
  • Помага за раст и одржување на мускулите
  • Повеќе од 2гр. Леуцин/доза

 

  • Што е Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein е направен од 100% врвен протеински концентрат од сурутка и има 20гр. протеин/доза (80%). Ги содржи најважните амино-киселини (EAA’s) и повеќе од 2гр. Леуцин/доза, со што  има сеопфатен профил на амино-киселини. Ако барате протеин со врвен квалитет, тогаш Impact Whey Protein е Вашиот избор.

 

  • Кои се придобивките од Impact Whey Protein?

Ова е одличен избор на протеин за сите видови спортисти и рекреативци. Високиот внес на протеини помага за растот и одржувањето на мускулната маса.

 

  • Кој може да го користи Impact Whey Protein?

Impact Whey Protein е за секој кој сака да го зголеми дневниот внес на протеини. Се препорачува да се конзумира пред или после тренинг, или во било кое време од денот, за да се зголеми внесот на протеини.

 

  • Начин на употреба:

1 дозерка (25гр.) се раствара во 150-250мл. вода или млеко и се конзумира 30 минути пред и/или после тренинг, или во било кое време од денот за да се зголеми внесот на протеини.

10 Impact Whey Protein