enmk
MENU

Iso-Lyn™ Isotonic

550 ден

 
isolin

IsoLyn™ Isotonic е јонски (минерален) продукт, кој припаѓа во суплементацијата на секоја атлета за перформанс и издржливост, кои го следат својот внес на течности во денот. IsoLyn™ Isotonic го снабдува телото со течности, спречува дехидрација и јонскиот дисбаланс за време на тренингот преку внесување на потребните течности и минерали и стабилизирање на  шеќерот во крвта.
Бенефити на користење IsoLyn™ Isotonic:
  • Носи енергија и го зголемува физичкиот перформанс
  • Му носи на телото оптимален јонски(минерален) баланс
  • Го стабилизира нивото на шеќер во крвта
  • Одличен, освежувачки вкус
 
Препорачана доза:
  1. како исотоничен пијалок, земете една доза (40 грама) од прашокот во 500мл вода
  2. како хипотоничен пијалок, земете една доза (40 грама) од прашокот во 750мл вода