enmk
MENU

Iso:Pro97 – 1kg.

2.250 ден

 
11. IsoPro97, Vanilla, 1KG

Главни предности:

  • 0% лактоза
  • 97% протеини
  • 3гр. Леуцин/доза

 

  • Што е Iso:Pro 97?

Iso:Pro 97 е екстремно богат извор на изолат од сурутка, со над 97% протеин/доза и исклучитено висока содржина на Леуцин (3гр./доза). Кога ќе се спореди со другите суплементи од протеинска сурутка, Iso:Pro 97 нема други додатоци и затоа е 100% протеински изолат од сурутка.

 

  • Кои се придобивките од Iso:Pro 97?

Iso:Pro 97 е ниско-маслен (0.43гр. на 25гр. доза) и е апсолутно без јаглехидрати, што значи дека не содржи лактоза. Високта содржина на протеини помага за раст и одржување на мускулната маса. Iso:Pro 97 не содржи соја, а наместо соја содржи Лецитин од сончоглед како емулгатор.

 

  • Кој може да го користи Iso:Pro 97?

Iso:Pro 97е идеален за сите што сакаат да го зголеман дневниот внес на протеини, без дополнителни масти, јаглехидрати и шеќери.

 

  • Начин на употреба:

1 дозерка (25гр.) се раствара во 150-250мл. вода и се конзумира 30 минути пред и/или после тренинг. Алтернативно, може да се конзумира во секое време од денот за зголемување на дневната доза протеини

11 IsoPro97