enmk
MENU

Lipotropic

1.700 ден

 
lipotropic

Amix Lipotropic Fat Burner содржи 9 основни состојки кои можат да ви помогнат за брзо намалување на килограмите без употреба на штетни материи. Содржи L-карнитин, холин, инозитол, бетаин, метионин, таурин, CLA (линоленска киселина), HCA (хидроксил киселина) и витамин B6.
Amix Lipotropic Fat Burner делува синергетски,  со зголемување на нивото на енергија во организмот, забрзување на метаболизмот и способноста за согорување на маснотиите преку нивниот транспорт и отстранување од телото.
Придобивки:
  • Помага за максимално вежбање
  • Го одржува холестерол на нормално ниво
  • Стимулира процесот на согорувањето на мастите
  • Го одржува здравјето на кардио васкуларниот систем
НАПОМЕНА: Дневната доза не смее да се прекорачува
Начин на употреба : Земајте 6 капсули дневно околу 30 до 60 мин пред физичка активност . Земајте со обилни количества вода .