enmk
MENU

MICRONISED CREATINE 317gr

850 ден

 
optimum-nutrition-creatine

ON Micronised Creatine е најпознатиот, најделотворниот и најмногу користениот спортски суплемент. Тоа е природна супстанца што се произведува во телото која помага во правењето на АТР, тоа е енергијата што ја користат мускулите при интензивна мускулна контракција и дава експлозивна енергија и издржливост.  Креатинот е особено погоден за бодибилдери, кревачи на тежини и спортисти кои сакаат да развијат мускулатура, да ја зголемат експлозивноста, да ја зголемат издржливоста и да ги подобрат севкупните физички перформанси.

ON Micornised Creatine содржи 100% чист, префинет микронизиран креатин. За максимално развивање на мускулите и зголемување на силата, потребно е да се пијат многу течности (вода) при земањето на креатин монохидрат.  Така мускулите ќе ја добијат потребната течност, а последователно ќе се зголеми и нивниот волумен.