enmk
MENU

MyBar Zero

од 140 ден

   
14. MyBar Zero, Chocolate, 12 x 65g Box

Главни предности:

  • 20гр. протеин/чоколадо
  • 90% помалку јаглехидрати од стандардното протеинско чоколадо

 

MyBar Zero се неверојатно вкусни протеински чоколади, перфектен алтернативен извор на протеини кога сте во движење.

Секое чоколадо обезбедува 20гр. протеин/доза, што помага при растот и одржувањето на мускулната маса. MyBar Zero содржат ниско ниво на заситени масти и 90% помалку јаглехидрати од обичното протеинско чоколадо, што ги прави идеална закуска за зголемување на внесот на протеини. Високата содржина на протеини во овие чоколади е снабдена од млечен протеин, што помага за исклучителниот амино-киселински профил. За разлика од многу други протеински чоколади, во MyBar Zero нема додадено полиоли.

MyBar Zero е совршена закуска во текот на целиот ден, или околу периодот кога тенирате за да се зголеми потрошувачката на протеини. Тие се одлични за сите кои сакаат вкусно протеинско чоколадо.

  • Начин на употреба:

Хранлива закуска, 1-2 пати на ден.

14 MyBar Zero