enmk
MENU

Omega 3

500 ден

 
Omega 3

Главни предности:

– 18% ЕРА / 12% DHA

– Придонесува за нормална функција на срцето

– Практичен, мек желатин

 

Што е Omega 3 Softgels?

Omega 3 е масна киселина од суштинско значење (EFA), што се наоѓа во исхраната, од извори како што се мрсните риби (Лосос, Скуша и Сардини). Omega 3 е масна киселина од суштинско значење бидејќи не се синтетизира во телото и мора да се конзумира преку исхраната.

 

Omega 3 nutrition