enmk
MENU

Gold standard gainer

од 3.000 ден

   
Gold standard gainer

Gold Standard Gainer е изграден врз база на комплетни млечни протеини.  Мешавината од јаглехидрати вклучува овес, грашок и компир а мастите вклучуваат среден синџир триглицериди, Чиа и Лен. Очигледно, ова не е типична формула за гејнер. Optimum Nutrition направи чекор напред, правејќи го овој производ лесен за мешање во шејкер. Не ви е потребен блендер. Ова е новиот златен стандард за зголемување на телесната тежина.