enmk
MENU

Protein Bites

од 90 ден

   
16. Protein Bites, Seasalt and Black Pepper, 30g (6 x 30g bags)

Главни предности:

  • 15гр. протеин/ќеса
  • Со малку шеќер

 

  • Што е Protein Bites?

Protein Bites е солена вкусна закуска што содржи 15гр. протеин во 30гр. пакување. Protein Bites се совршена закуска за зголемување на дневниот внес на протеини, без разлика дали сте во движење, дома или на работа.

 

  • Кои се придобивките од Protein Bites?

Protein Bites содржат повеќе од 15гр. протеин/доза, што помага за растот и одржувањето на мускулната маса. Protein Bites имаат малку масти и шеќер и содржат само 110 калории/доза, што ги прави идеални за секој кој сака ниско-калорична закуска богата со протеини.

 

  • Кој може да ги користи Protein Bites?

Protein Bites се препорачуваат на сите што бараат солена, високопротеинска закуска, и оние кои сакаат да го зголемат дневниот внес на протеини. Protein Bites се идеални да се конзумираат во било кое време од денот, и се одлична алтернатива за нездравите грицки, бисквити или чипс.

 

  • Начин на употреба:

Се конзумира како високопротеински производ во било кое време од денот.

15 Protein Bites