enmk
MENU

Protein cookie

од 160 ден

   
Protein cookie

– 37.5гр, протеин/колаче

– 70% помалку шеќер, 40% помалку масти од стандардните колачиња

– 2 извонредни вкусови

 

Што е Protein cookie?

Протеинското колаче е печено, вкусно колаче што содржи повеќе од 50% протеин. Ова вкусно, меко колаче е фантастична алтернатива за протеинските чоколади и шејкови, со повеќе од 37гр. протеин во 1 колаче (75гр.).