enmk
MENU

Smart weight loss 120 caps

2.200 ден

 
Smart weight loss

– Фолна киселина

– Витамин Д

– Б витамини

StrongGirl Smart Weight Loss е дизајниран со 100% премиум состојки, вклучувајќи и клучна состојка прикажана во научните истражувања за да им помогне на луѓето во намалувањето на телесната тежина. StrongGirl ™ Smart Weight Loss ќе Ви помогне да изградите тело какво што посакувате. StrongGirl ™ Smart Weight Loss Ви обезбедува кофеин за подобрување на фокусот, да Ви го подобри метаболизмот и да Ви обезбеди енергија за Вашиот тренинг.