enmk
MENU

Vit & Mineral

1.400 ден

 
vitmineral

Super Vit-Mineral Pack е современ комплекс на витамини и минерали развиени од AMIX™ за бодибилдери и спортисти. Vit&Mineral SUPER PACK е целосна и комплетна подлога на вашата суплементација и е 100% потребна за било кој од вашите фитнес цели.

 

Препорачана доза: Една кесичќа дневно. 30 минути пред оброкот пред вашиот тренинг.

 

Нутрициски информаци на 100g:  Енергија532 kcal / 2225 kJ, Протеини 18,4 g, Јаглехидрати 49,6 g, Масти 28,9 g